KEA:n verkkokauppa

Jungle Records

Google

Uutiskynnys on ylitetty!

1. lokakuuta 2013 - Elvis Presley Finland

The OEPFC of Finlandin ja Kotkan alajaosto KEA:n laatima Elvis - We'll Remember You -kuvakirjatiedote julkaistiin uutismuodossa Ilta-Sanomissa.
STT:lle ja Suomen valtamedioille osoitettu tiedote sai huomiota osakseen maamme laajalevikkisimmässä sanomalehdessä (Kansallisen mediatutkimus, KMT, 17.9.2013) maanantaina, neljä viikkoa Mesenaatti-yhteisörahoitusprojektimme julkistamisen jälkeen.

Tämä edesauttaa merkittävästi viestin eteenpäin menoa muissakin kuin Elvis-piireissä. Tästä voimme kaikki olla syystäkin iloisia!

Myös YLE uutisoi kirjaprojektistamme 29.10


http://mesenaatti.me/elvis-well-remember-you/

Myös Kymen Sanomat uutisoi   Elvis - We'll Remember You -kuvakirjasta 15.10.


Hannu Ignatius YLE:n Radio Keskipohjanmaan puhelinhaastattelussaElvis: We'll Remember You kirjaprojektista oli maininta perjantain Yle Kymenlaakson uutisissa.

Kommentit: 2

Kommentit:

1
EWRY-kuvakirjatilauksia voi tehdä myös postitse: Kotkan Elvis alajaosto Tomi Raussi Kurpantie 3b 48230 Kotka Ilmoita nimesi, kirjojen tai valokuvanäyttelyn ennakkolippujen määrä sekä yhteystietosi
Tomi Raussi 15. lokakuuta 2013
2
Myös KEA:n puhelin numero on käytössä johon voi soittaa tai laittaa viestin ja ilmoittaa haluavansa mesenoida lippuja tai kirjan, sekä ilmoittaa osoitteensa johon lasku voidaan lähettää. Puhelinnumero on 044 545 593 5
Tomi Raussi 15. lokakuuta 2013
Email again:

Lisää kommentti:

Nimi:
Sähköposti:
Kommentti: