If I Can Dream ELVIS-muistotapahtuma järjestetään Tampereella Hotelli Scandic Rosendahlissa lauantaina 5.10.2013 klo 12 alkaen!
Tämän vuoden johtavana teemana on If I Can Dream, joka viittaa sekä Elviksen 68' Comeback Specialiin että hänen gospel-kappaleisiinsa. Tämä näkyy ja kuuluu myös illan konserteissa. Ensimmäinen Elvis-muistotapahtuma järjestettiin vuonna 2004 Tampereen Pakkahuoneen Klubilla, joten tämä vuosittain järjestetty tapahtuma on järjestyksessään 10. eli kyseessä on siis juhlavuosi! Tapahtuman järjestäjänä ja tuottajana on edellisvuosien tapaan hiljattain Vuoden Luova Yrittäjä-palkinnolla palkittu Juha Leppänen.

Tapahtuma alkaa klo 12 ikärajattomalla päiväosuudella, jossa erilaisia näytteille asettajia ja mahdollisuus ostaa mm. Elviksen levyjä, elokuvia ja muita Elvis-tuotteita. Paikalla myöskin aito Ballyn Joust -68 flipperi, jolla voit testata pelitaitosi "Hakkis the hyvät"-johdolla! Lisäksi mahdollisuus teettää iltaa varten tyylikäs 50-luvun kampaus! Kampauksia tekemässä alan ammattilainen Abraham Ladiesien Henna Saarinen!
Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

Yleisön pyynnöstä ja viime vuoden hyvästä palautteesta johtuen järjestetään myös tänä vuonna erikseen ikärajaton iltapäiväkonsertti klo 16 suunnattuna erityisesti lapsille ja nuorille. Illan päätapahtuma ja -konsertti aikuisväelle alkaa puolestaan klo 21. Iltapäivän ja illan musiikista vastaa alalla mainetta niittänyt Aron & Cool Company.

Paikalla myös Suomen Elvis Presley Fan Clubin virallinen edustus sekä Kotkan Elvis Alajaosto.