Elviksen musiikkia kuullaan Lahden kaupunginteatterin syksyn ensi-illassa. Joe DiPietron kirjoittama musikaali Love Me Tender saa ensi-iltansa 2. syyskuuta.

Vauhdikkaaksi luonnehditussa musikaalissa kuullaan yli 20 Elviksen hittiä, kuten Heartbreak Hotel ja Jailhouse Rock. Musikaali on saanut ensi-iltansa Broadwaylla vuonna 2005.


Mies ja kitara, sielussa soi rock´n roll ja palava sydän sykkii naisille. Eletään 1950–lukua ja amerikkalainen pikkukaupunki herää eloon, kun komea kulkuri kaartaa moottoripyörällään kaupunkiin. Muukalaisen tulo ei jää huomaamatta keneltäkään, eikä etenkään autokorjaamolla työskentelevältä Natalielta. Kun kaupunkiin leviää rakastumisen aalto, ovat kaikki pian ”All Shook Up”!

Broadway- musikaali Love Me Tender on fantastinen sekoitus hyväntuulisuutta, nuorta rakkautta ja kypsää lempeä, nostalgiaa ja huippuhyvää musaa. Vauhdikkaassa musikaalissa kuullaan yli 20 Elviksen hittiä aina Heartbreak Hotelista Jailhouse Rockiin.

Musikaalin kulkurina nähdään Pimeys – yhtyeen laulaja ja kosketinsoittaja, karismaattinen Joel Mäkinen. Yhtye julkaisi juuri loistavat arviot saaneen uuden levyn. 
Lisätiedot ja liput: Lahden kapunginteatteri